اطلاعیه پذیرش و ثبت نام

پذیرفته شدگان محترم (ویژه پذیرفته شدگان نهایی تکمیل ظرفیت ورودی دوره کارشناسی سال 1398)

بدینوسیله ورود شما به دانشگاه کوثر را تبریک عرض می‌نمائیم. خواهشمند است اطلاعیه‌ها، دستورالعمل ها، فرم اخذ تعهد از پذيرفته شدگان مشروط، پيش نويس تقاضانامه ثبت نام وانتخاب رشته و اطلاعیه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی را مطالعه و سپس اقدام به ثبت نام نمایند.

توجه: شروع ثبت نام حضوری دانشجویان تکمیل ظرفیت کارشناسی  98 از ساعت 8:00 صبح مورخه 98/08/28 لغایت 98/10/30 می باشد.

لینک ثبت نام